Bozita Original Wheat free (bez pšenice) je vyrobena z čerstvých švédských kuřat a má dokonale vyváženou nutriční skladbu s granulemi vhodnými pro psy všech velikostí a plemen. Klasika v sortimentu značky Bozita ve variantě bez pšenice. Složení tohoto prémiového suchého krmiva odpovídá výživovým potřebám dospělých psů všech plemen s běžnou aktivitou. Obsahuje 28 % kuřecího masa švédského původu, z toho 12 % tvoří maso čerstvé. Doplněno je toto vyvážené krmivo s vyváženou kombinací živin kukuřicí, rýží, nenasycenými mastnými kyselinami z lososa a dalšími životně důležitými látkami. Je určena pro dospělé psy všech velikostí a plemen s normální úrovní aktivity.
Složení: kukuřice*, kuřecí maso 28% (z toho 16% sušené kuřecí, 12% čerstvé kuřecí*), rýže*, sušená řepná dužina*, kuřecí vývar, kukuřičné klíčky*, rybí moučka*, kostní tuk*, sušená vepřová bílkovina, minerální látky, droždí*. *přírodní suroviny
Nutriční doplňkové látky/kg: Nutriční doplňkové látky: Vitamin A 9400 MJ, vitamin D3 980 MJ, vitamin E (all-rac-alfa-tokoferol acetát) 60 mg, pentahydrát síranu měďnatého 20 mg; oxid manganatý/oxid manganitý 8 mg, monohydrát síranu zinečnatého 85 mg, monohydrát jodičnanu vápenatého 2,3 mg. Technologické doplňkové látky: Přírodní antioxidant.
Analytické složky: Hrubý protein 22 %, hrubé oleje a tuky 11 %, hrubá vláknina 3 %, hrubý popel (minerály) 6 % (z toho vápník 1,1 % a fosfor 0,9 %), Omega-6 2,6 %, Omega-3 0,3 %, vlhkost 10 %. *Přírodní surovina.
Pokyny pro krmení
Hmotnost psa (kg) |
Denní porce (g) |
Denní porce (dl) |
1–4 |
55 |
1,5 |
5-10 |
120 |
3 |
11-15 |
175 |
4.5 |
16-25 |
250 |
6 |
26-40 |
350 |
8,5 |
41-55 |
450 |
11 |
Uvedená množství jsou pouze orientační, jelikož požadavky se liší dle jednotlivce, a musí být upravena dle velikosti, stáří a úrovně aktivity psa. Pes musí mít neustále přístup k čerstvé pitné vodě.
Použití: Kompletní krmivo pro dospělé, normálně aktivní psy. Lze smíchat s vlažnou vodou nebo podávat suché.
Skladování: Skladujte na chladném, suchém místě, kde teplota nepřevyšuje normální pokojovou teplotu.
Nový komentář